eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Újabb hidegfront közelít, havazással és viharos széllel

A Kárpát-medence felett kialakult északi áramlással szerdán egy újabb hidegfront éri el hazánkat, ezért nagyrészt borult, téli időre számíthatunk.

Kezdetben változó felhőzetre számíthatunk, néhol futó hózápor előfordulhat. Éjszaka észak felől megnövekszik a felhőzet, reggelre a déli tájakon is beborul az ég, és az ország északi felén már kisebb havazás is valószínű, az Észak-Dunántúlon havas eső, ónos eső is lehet.

Szerdán napközben erősen felhős vagy borult lesz az ég, estétől az északi megyékben szakadozik, csökken a felhőzet. Több helyen várható havazás, a Dunántúl délnyugati, nyugati felén havas eső, eső, délelőttig ónos eső is előfordulhat.

Éjszakától délnyugatira fordul a légáramlás, és az északi, északkeleti vidékeken szerdán napközben sokfelé erős, helyenként viharos széllökésekre kell számítani, ezért arrafelé hófúvás is kialakulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -5 Celsius-fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -1, +4 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×