INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Napsütéses nemzeti ünnep jön?

InfoRádió / MTI
A következő napokban csendesebbre fordul időjárásunk, a közelünkben elvonuló időjárási frontok már nem szólnak bele alakulásába. A hét végéig a párás, ködös hajnalokat változóan felhős, napos idő követi majd.

A szerda estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Felszakadozik, csökken a felhőzet, majd időnkénti felhősödés várható. Csapadék nem valószínű (az esélye kevesebb, mint 10%). Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 fok körül alakul.

Szerda estig:
Eleinte változóan, majd gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű (az esélye kevesebb, mint 10%). Az északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 fok körül alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

A következő napokban csendesebbre fordul időjárásunk, a közelünkben elvonuló időjárási frontok már nem szólnak bele időjárásunk alakulásába. A hét végéig a párás, ködös hajnalokat változóan felhős, napos idő követi majd. Éjszaka helyenként már gyenge fagy is várható, de napközben még 12, 15 fokig melegszik a levegő. A jövő héten a magasban enyhébb levegő ér el bennünket, emiatt lesznek tartósan felhős vidékek és már kevesebb napsütés várható, de folytatódik a mérsékelten meleg idő.

A címlapról ajánljuk