INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Ingyenes pecázás a Millenáris parkban

InfoRádió / MTI
Ingyenes pecázás és a horgászat alapjainak elsajátítása várja a gyerekeket július első szombatjától augusztus végéig minden hétvégén a budai Millenáris parkban.

Július első hétvégéjén rendezik meg a Fishing & Hunting Gyermek Horgászversenyt, amelyen bárki részt vehet. Regisztrálni szombaton és vasárnap délelőtt 9 órától lehet, a versenyt 12 órától tartják - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

A verseny előtt és után a magyar horgászok és vadászok csatornája részéről Ladányi Tamás főszerkesztő oktatja majd az új nemzedéket a horgászatra, egyebek mellett a csalizás, a horgászbottartás, valamint a "catch and release", vagyis a "fogd ki és ereszd el" elméletére.

A csatorna nyári rendezvénysorozatán a gyerekek hétvégenként keszegeket, kárászokat és pontyokat emelhetnek ki a Millenáris park dísztójából elkerített tavacskából. A telepített halak a nyár végéig a tóban maradhatnak, így a résztvevőknek, bár nem versenykörülmények között, de minden hétvégén lehetőségük nyílik a pecázásra.

A címlapról ajánljuk