eur:
389.37
usd:
363.73
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Uniszex játéksütő gyártását követelte ki a kislány

Uniszex játéksütőt készül piacra dobni a Hasbro, miután egy New Jersey állambeli kislány internetes kampányban szólította fel az amerikai céget egy nemileg semleges sütő legyártására.

A Garfieldben élő 13 esztendős McKenna Pope a hét elején találkozott a vállalat munkatársaival a cég Rhode Island-i főhadiszállásán. A kislány alaposan szemügyre vehette a fekete, ezüst és kék színben pompázó új játéksütő prototípusát. McKenna szerint a Hasbro minden kívánságát teljesítette, köztük azt is, hogy fiúk is szerepeljenek a játék háztartási gép reklámjában.

A cég 18 hónapot dolgozott az új színkombináción. A játéksütő várhatóan jövő nyáron kerül a boltok polcaira. A kislány internetes kampányban szólította fel a céget a hagyományos lila-rózsaszín párosítással szakító unisex tűzhely legyártására. A petícióhoz számos híresség, köztük Bobby Flay amerikai sztárséf is csatlakozott.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

Vegyes mozgásokat látunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×