eur:
400.87
usd:
367.48
bux:
74428.1
2024. október 15. kedd Teréz

Interneten jegyet csak a hivatalos értékesítőtől vegyünk!

Interneten csak hivatalos értékesítőtől vegyünk jegyet koncertre, sporteseményre - tanácsolja az Európai Fogyasztói Központok Hálózatának magyarországi szervezete (EFK).

Az EFK közleményben hívja fel a figyelmet arra, hogy egy-egy rendezvényhez jellemzően az esemény szervezője által használt védjegy, szimbólum, illetve egyéb jelkép kapcsolódik. Ha ilyen jelképet nem találunk a honlapon, az már gyanúra adhat okot.

A rendezvény szervezőjének honlapján célszerű minden esetben utánanézni, hogy az adott jegyértékesítő ténylegesen jogosult-e az adott rendezvényre jegyeket árusítani.

Tisztában kell lenni azzal is már a jegyvásárlás előtt, hogy a rendezvény elmaradása esetén hány napon belül váltják vissza a jegyet. A vásárlásnál probléma lehet a szállítás is - jegyzi meg a magyar szervezet, mert a postai úton feladott küldeményt a feladó egyenként nem minden esetben azonosítja, így vita esetén nehézkes a visszakeresése.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Főként pozitív mozgásokat hozott a hétfő reggel Ázsiában, miután a piaci szereplők továbbra is meglehetősen bizonytalanok a kínai gazdaságélénkítő csomag részleteivel kapcsolatban, emellett ráadásul a deflációs félelmek is nőni kezdtek az országban a friss inflációs adatok láttán, ennek következtében pedig eséssel kezdi a hetet az olajár. Európában a tőzsdék a nap végére már pozitív képet mutattak. Gazdasági események szempontjából kimondottan eseménytelenül indult a hét. Amerikában Colombus-nap mellett is rekordon zárt az S&P500, de a többi főbb index is emelkedéssel kezdte a hetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×