eur:
389.73
usd:
362.8
bux:
68035.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Borzalmas dugók az olasz autópályákon az Adria irányában

Rekord hosszúságú torlódásokkal és a perzselő napon az olasz autópályákon töltött többórás várakozással kezdődött szombaton a nyári vakáció az Adria felé utazó sok autós számára.

Az olaszországi A4-es autópályán Velence és Trieszt között, Szlovénia felé 21 kilométeres autósor képződött. Kisebb balesetek történtek, amelyek jelentősen lassították a forgalmat.

Túlzsúfoltság miatt a hatóságok lezártak egy 30 kilométeres, mindkét irányban háromsávos kerülőutat Mestre környékén, amely két autópálya-szakaszt köt össze.

Sok osztrák vakációzó számára a türelem próbája lett az utazás a hegyekbe vagy a tengerhez. Az észak-olaszországi autópálya-üzemeltetők megnövekedett forgalommal számolnak az egész hétvégén.

Szombattól több mint 10 millió gépkocsi lesz az autópályákon.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×