eur:
389.74
usd:
364.92
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Több vasútvonalán gondot okoz a rendkívüli időjárás

Az ország több vasútvonalán gondot okoz a rendkívüli időjárás; 20-30 perces késések várhatóak a Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vasútvonalon - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint Budapesten Kőbánya-Kispest és Kőbánya-teher állomások között a heves esőzések nyomán keletkezett vízátfolyás miatt megsüllyedt a vasúti pálya. A két állomás között csak egy vágányon közlekednek a vonatok. A nagyobb késések elkerülése végett a monori elővárosi vonatok nem közlekednek, ennek ellenére késnek a vonatok.

Piliscsaba és Leányvár között az esővíz hordalékot és iszapot hordott a sínekre. Egy munkagép segítségével nem sokkal ezelőtt megtisztították az említett szakaszt, de a Budapest- Esztergom vonalon, várhatóan az esti órákig, jelentős késésekre kell számítani.

A Budapest - Hatvan - Miskolc - Szerencs - Sátoraljaújhely, illetve Nyíregyháza vonalon Emőd és Nyékládháza között egy nagyobb fa dőlt a vasúti sínekre, ezért itt csak egy vágányon - várhatóan 15-20 perces késéssel - közlekednek a járatok.

Tiszapalkonya-Erőmű és Nyékládháza között - szintén az átvonuló vihar következtében - tartós zárlat miatt nem közlekednek a vonatok.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×