eur:
389.37
usd:
362.8
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Vasárnap már mind a hat sícentrum nyitva lesz

Az intenzív havazásnak köszönhetően egyre több pályát nyitnak meg a hazai sícentrumok, vasárnapra már mind a hat síközpont nyitva lesz.

Bánkúton újból használhatóak a pályák, vasárnap reggeltől pedig három felvonót is üzembe helyeznek - adta hírül a Bánkút Síklub honlapján.

Kinyit vasárnap a Dobogókő síközpont is a Pilisben. A rendőrség szombaton késő délelőtt viszont már azt kérte, hogy senki ne induljon autóval Dobogókőre, mert a síparadicsomhoz közeli emelkedőkön elakadt járművek miatt igen veszélyes arrafelé a közlekedés. Lőrincz László, a dobogókői sícentrum vezetője ugyanakkor azt mondta, hogy nincs tudomása komolyabb forgalmi akadályról.

Megközelítési nehézségek a mátraszentistváni és a visegrádi pályánál is vannak. A Mátraszentistván Sípark weboldala arra hívja fel a figyelmet, hogy a környéken az utak nehezen és csak téli gumival járhatóak. A visegrádi Nagyvillám sípálya internetes oldalán inkább a Fellegvár felőli utat ajánlják azoknak, akik a jelenlegi időjárási körülmények között indulnak el hozzájuk.

Folyamatosan nyitva van az eplényi Skiaréna és a kékesi sícentrum is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×