eur:
397.9
usd:
359.42
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Tű maradt a nő lábujjában a műtét után

Hónapokig szenvedett kínzó fájdalomtól az a brit nő, akinek lábujjából az orvosok elfelejtettek kivenni egy tűt.

Izületi betegségben szenvedett Janice Wayman, ezért a 49 éves brit nőt megműtötték, hogy helyrehozzák lábujjait. Az asszony lábába több fémtűt szúrtak, és öt hétre gipszkötésbe helyezték a végtagot.

Tavaly áprilisban vették le a gipszet a lábáról, és távolították el a tűket, ám a nő továbbra is komoly fájdalommal küzdött, és alig bírt járni. Ekkor az orvosok azt mondták neki, hogy ez az állapot normális az operáció után.

Azonban a kínzó fájdalom továbbra sem múlt el, és a nő négy hónappal később, körömvágás után vette észre, hogy az egyik tű a lábában maradt.

"Las Vegasban kellett részt vennem egy esküvőn, és a fájdalom az egész utazást romba döntötte, mindenhova taxival kellett mennem, mert csak rövid távot voltam képes gyalogolni" - mondta Janice Wayman.

A nő a műhiba miatt pert kezdett a kórház ellen, és kártérítést követel.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 04:50
×
×
×
×