eur:
389.53
usd:
363.13
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kitiltják a pizsamás vevőket egy áruházból

Mostantól nem engedik be a pizsamában érkező vásárlókat az egyik nagy-britanniai Tesco áruházba. Az üzlet vezetése azért döntött így, mert sok vevő arra panaszkodott, hogy zavarja a polcokat hálóruhában böngészők látványa.

Figyelmeztető feliratok fogadják az egyik cardiffi Tesco áruházba érkező vásárlókat: nem léphetnek az üzlet területére azok, akik pizsamát viselnek, vagy nincs rajtuk lábbeli.

"Nem vagyunk éjszakai szórakozóhely, nincsenek szigorú öltözködési szabályaink, mindenkit szívesen fogadunk, aki legalább farmert és tornacipőt visel. Azt kérjük, hogy a vevők ne egy szál pizsamában jöjjenek vásárolni" - mondta az áruház szóvivője.

A tiltás bevezetésére azért volt szükség, mert sok vásárló panaszkodott: kényelmetlenül érzi magát az alulöltözöttek láttán.

A cardiffi üzletből több pizsamában érkezőt kísértek már ki a héten a biztonsági őrök, az egyikük, Elaine Carmody értetlenkedve mesélte, mi történt vele. "Azt mondták, az öltözékem sérti a többi vevőt, de nem láttam senkit, aki sértve érezte volna magát. Egyszerűen nem értem, más boltokba is bemegyek pizsamában, mégse szólnak érte" - méltatlankodott.

"A Tescóba mindig beengedtek hálóruhában, de most... ez nevetséges hülyeség. Nagyon helyes a pizsamám, medvék meg pingvinek vannak rajta. Amit ma felvettem, a legjobb darabom, szóval teljesen jól nézek ki" - fűzte hozzá a hoppon maradt vásárló.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×