eur:
393.47
usd:
368.3
bux:
66071.78
2024. április 24. szerda György

Hogyan lehet valaki allergiás a karácsonyra?

Lisa Smith számára a karácsony egyet jelent a folyamatos tüsszögéssel, könnyezéssel és köhögéssel. Kiderült, a fiatal lány allergiás a karácsonyfára.

Lisa Smith tinédzserkora óta retteg a karácsonytól, és nem véletlenül. Amíg sokunknak a fa feldíszítése és az ajándékok kibontása jelenti az ünnep csúcspontját, a 26 éves, Londonban élő lánynak maga a rémálom.

A karácsony számára nem jelent mást, mint folyamatos könnyezést, fejfájást és tüsszögést. Azt mondta, megtalálta rejtélyes állapotának az okát: egész egyszerűen allergiás a karácsonyra, pontosabban a fenyőfára.

Attól a pillanattól kezdve, hogy az üzletekben felállítják az első karácsonyfákat, teljesen beterít az influenza - mondja az úszásoktató, akinek eddig minden karácsonyát tönkretette a furcsa allergia.

A fenyőfa tűlevele és erős illatú gyantája az, ami kiváltja a kellemetlen tüneteket a fiatal lánynál, de még a következő karácsonyig eltett díszek miatt is előjöhet az allergia. Lisa idén úgy próbálja elkerülni a kellemetlenségeket, hogy műfenyőt állít karácsonyra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×