eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Felesége szerint a rák "nem győzte le" Patrick Swayze-t

"A rák elvihette Patricket, de nem győzte le" - jelentette ki Lisa Niemi, a közelmúltban elhunyt Partick Swayze özvegye egy kaliforniai nőkonferencián.

Niemi, aki a Long Beach-i tanácskozás gyásszal foglalkozó kerekasztal-beszélgetésén vett részt, elmondta, hogy bár hasnyálmirigyrákban szenvedő férje 22 hónapig küzdött a betegséggel, ő mégsem volt felkészülve a halálára.

"A veszteség miatt érzett fájdalom olyan, mint egy vadállat" és a "a szomorúság az ember sejtjeiig hat" - fogalmazta meg érzéseit a férje halála óta először nyilvánosan megszólaló Niemi, akit szerdán a People.com magazin idézett.

"Életem kétharmad részét vele töltöttem, s most mégis csak azt sajnálom, hogy nem mondtam neki elégszer a 34 év alatt, mennyire szerettem" - árulta el az özvegy, aki a konferencia egyik házigazdája, Maria Shriver, a kaliforniai first lady felkérésére vett részt a 14 ezer fős hallgatóság előtt folytatott beszélgetésen a gyermekeiket gyászoló Susan Saint James és Elizabeth Edwards társaságában.

Mint Shriver elmondta: a kerekasztalt azzal a céllal szervezték, hogy az ismert közreműködők megosszák érzéseiket a részvevőkkel és a közöttük levő gyászolóknak megmutassák, hogy bánatukban nincsenek egyedül.

A Dirty Dancing sztárja szeptember 14-én hunyt el. Niemi utolsó hónapjaiban filmes pályafutásáról és a betegséggel való küzdelméről szóló memoárjának megírásában is részt vett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×