eur:
390.7
usd:
364.33
bux:
68390.95
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Elirigyelte Houdini hírnevét a mosómedve

Houdininek nevezték el a New York-i állatvédelmi hivatal munkatársai azt a mosómedvét, amelyet a polgármesteri hivatalban kaptak el. Senki nem érti ugyanis, hogyan tudott megszökni a fémketrecből.

A polgármesteri hivatal felújításán dolgozó munkások vették észre az épület tetején randalírozó mosómedvét, és azonnal jelentették a dolgot az állatvédelmiseknek. Egyikük, Mike Pastor elmondta: bár 15 éve dolgozik a hivatalnál, mosómedvét még soha nem kellett befognia a City Hallban.

Gyorsan sikerült ketrecbe zárni az állatot - ám az egyszer csak szőrén-szálán eltűnt. "Ez volt az egyik legerősebb mosómedve, amelyikkel valaha is találkoztunk. Egyszerűen kitört a ketrecből, lerohant az állványzaton, mi meg rohanhattunk utána, ki az ablakon" - mesélte.

Ügyes szökése miatt kapta a Houdini nevet a mosómedve, amelyet végül másodszor is elkaptak, de akkor már megerősített ketrecbe zártak, és hamarosan szabadon engedik valahol egy erdős helyen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×