eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Nem jött össze a bikinis világcsúcs

Az angliai Essexben valamivel kevesebb, mint kétezer fürdőruhába öltözött nőre lett volna szükség ahhoz, hogy megdöntsék az egy képen szereplő bikinis hölgyek világcsúcsát. A csúcsdöntés elmaradt, mert csak néhány tucat vállalkozó jelent meg a hűvös időben.

Alapos leégés - így is lehet nevezni néhány angol hölgy próbálkozását, hogy megdöntsék az egy helyen egy időben lévő fürdőruhás nők világcsúcsát. A leégést azonban nem az erős napfény okozta, hanem az, hogy nevetségesen kevés vállalkozó kedvű nő jelent meg a rekordkísérleten.

Ahhoz, hogy beállítsák a világcsúcsot, 1923 bikinibe öltözött hölgynek kellett volna megjelennie hétvégén az essexi tengerparton - ezt a rekordot tavaly állították fel Oroszországban.

Az előre meghirdetett rekordkísérleten azonban mindössze 42-en jelentek meg, és ezzel még a 320 fős brit csúcsot sem tudták megdönteni - de még megközelíteni sem, pedig a rendezvény egy kórháznak is gyűjtött pénzt a mellrák elleni kezelésekhez.

"Be kell ismernem, ez egy igen szerény próbálkozás volt. Most eléggé szégyellem, hogy brit vagyok, mert még egy rendes kihívásnak sem tudunk megfelelni" - nyilatkozta az egyik 23 éves résztvevő.

A meghiúsult rekordkísérletet többen azzal magyarázták, hogy előző nap rossz volt az időjárás, így sokan meggondolták magukat, és nem vetkőztek bikinire.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×