eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Michael Jackson-dalokat tárol iPodján Barack Obama

Barack Obama amerikai elnök csütörtökön elmondta: Michael Jackson zenéjén nőtt fel és iPodján máig megvan neki a popsztár minden száma.

Az elnök egy fehér házi interjúban tért ki arra, hogy szerinte milyen fantasztikus előadó volt Jackson. Tehetsége tragikus magánélettel párosult - tette hozzá.

A riporter megjegyezte: a fekete közösségben többen kifogásolták, hogy a Fehér Ház nem adott ki hivatalos közleményt az 50 évesen váratlanul elhunyt énekes távozásával kapcsolatban.

"Sokakat ismerek a fekete közösségben és még nem hallottam erről" - mondta, s hozzátette, ő nem érzi problémának, hogy nem adtak ki közleményt, és nem hallott ilyen kifogást.

"Michael Jackson szerintem az egyik legnagyobb amerikai előadóként fog bevonulni a történelembe" - mondta, s üdvözölte, hogy elsősorban arra az örömre emlékeznek az emberek, amelyet rendkívüli előadói tehetségével okozott közönségének.

Robert Gibbs elnöki szóvivő pénteken, Jackson halálának másnapján egy kérdésre válaszolva elmondta: Obama - aki szerint Jackson fantasztikus előadó és a zene óriása volt - részvétét nyilvánította a családnak.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×