eur:
388.51
usd:
360.71
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az igazi Micimackó: 25 napig volt a nyúlüreg foglya a kövér kutya

Rosszul sikerült a nyúlvadászat az elhízott Jake számára: a Jack Russell befért ugyan az üregbe, ahova a zsákmányt üldözte, ki azonban már nem. Így aztán 25 napig volt a járat foglya, míg eléggé lefogyott ahhoz, hogy ki tudjon bújni a föld alól.

Kétségbeesetten keresték a gazdái a hatéves Jack Russell fajtájú kutyát, mert fogalmuk sem volt, hogy Jake számára balul ütött ki egy nyúl utáni hajsza. A jól tartott eb ugyanis beszorult a tapsi föld alatti üregébe.

Egészen addig nem is tudott kiszabadulni, míg elég karcsúra nem fogyott - ehhez 25 nap rabságra volt szükség. Akkor került elő a nyúzott eb - gazdái legnagyobb örömére.

A kutya a gazdájával sétált, amikor egyszer csak eltűnt a férfi szeme elől. A férfi mindenhol kereste a kutyát, de sehol sem találta. Mivel egészen hat mérföldre elsétáltak a háztól, végül kénytelen volt egyedül hazatérni.

A házaspár kétségbeesett felhívásokkal ragasztotta tele környéket, de senki nem hozott számukra jó hírt. "Amikor a harmadik hét is eltelt, feladtuk a reményt, hogy valaha is viszontlátjuk Jake-et" - mesélte az 52 éves Jill Thomas.

Jake rettenetes állapotban került elő 25 nap után, az orvos szerint olyan sokat fogyott, hogy igazság szerint túl sem élhette volna a kalandot. Szemei beesettek voltak, izmai elsorvadtak és annyi nyál sem maradt a szájában, hogy meg tudja nyalni üdvözlésképpen a gazdáit.

Szerencsés megmenekülése valóságos helyi hőssé avatta a kiskutyát - sorra kapja a gratuláló képeslapokat, ajándékokat és zsíros csontokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×