eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Rooney-nak választania kell: gyerek vagy VB-selejtező

Valószínűleg nem vehet részt az angol válogatott kulcsfontosságú világbajnoki selejtezőjén az együttes sztárja, Wayne Rooney: éppen az Ukrajna elleni találkozó napján születik meg ugyanis az első gyermeke.

Október 10-ére van kiírva Wayne Rooney felesége, Coleen. A tervek szerint tehát azon a napon születik meg az angol válogatott és a Manchester United 23 éves sztárjának első gyermeke, amikor a csapat kulcsfontosságú vébé selejtezőt játszik Ukrajna ellen.

Mivel Fabio Capello szövetségi kapitány ragaszkodik ahhoz, hogy Rooney játsszon a mérkőzésen, a párnak két lehetősége van: vagy nem lesz apás szülés, vagy pedig választanak egy megfelelő időpontot az irányított szülésre.

Coleen Rooney a múlt héten jelentette be, hogy babát vár. A televíziós műsorvezetőként is dolgozó futballistafeleség azt mondta, terhessége alatt sem kíván felhagyni a munkájával.

Az angol válogatott a legutóbbi selejtezőn nagyon megszenvedett az ukránok ellen a Wembleyben, s bár nem játszottak jól, a mérlegük egyelőre impozáns: öt meccsből öt győzelemmel vezetik a csoportot Horvátország előtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×