eur:
389.36
usd:
361.23
bux:
68417.31
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Zátonyra futott jachtja, ezért feküdt le egy 15 éves lánnyal

Nemsokára ítéletet hirdetnek annak az ausztrál üzletembernek az ügyében, aki lefeküdt egy 15 éves lánnyal. Robert Yates, egy nyolcvanas évekbeli rockbanda volt menedzsere azután talált rá egy társkereső oldalon a fiatal hölgyre, hogy zátonyra futott lakójachtja, és emiatt egy hotelszobában volt kénytelen lakni. Hirtelen előállt magányát borral és a lánnyal igyekezett csillapítani.

Elítélhetik az ausztrál Robert Yates-t, egy sikeres nyolcvanas évekbeli rockegyüttes, a Mi-Sex volt menedzserét kiskorúval való nemi érintkezés miatt. A 63 éves üzletember egy felnőtteknek szóló társkereső oldalon talált rá 15 éves parnerére.

Ügyvédje szerint Yates magányossá vált, miután 2007 áprilisában zátonyra futott jachtja, amiben lakik, és hat hónapig renoválták azt. Eközben egy kis hotelszobában élt, és napi két üveg bort ivott meg,  valamint internetezésbe fogott, hogy oldja magányát. A társkereső honlap szabályzata pedig egyértelművé tette, az csupán 18 éven fölüliek számára készült.

A lány is 18 évesnek tüntette fel magát, és csak később árulta el Yates-nek, hogy igazából 15 éves. A világhálón megbeszéltek alapján elment Melbourne-be, és a pályaudvaron találkozott a lánnyal 2007 augusztusában, ahonnan egy motelbe hajtottak. A páros tagjai kétszer feküdtek le egymással.

Rober Yates aztán adott taxipénzt a lánynak, hogy másnap is találkozzanak. A lány ezután mondta el a történteket édesanyjának.

Yates-t 2007 októberében tartóztatták le.

Az üzletember állítólag amúgy sokat áldozott közösségi beruházásokra. Jogásza szerint 57 pszichoterápiás kezelésen vett részt letartóztatása óta, és belátta, hogy nagy hibát követett el.

Ítéletet augusztus 18-án hirdetnek az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

Bartók András: nagy húzásra készül a kínai elnök, az egész európai gazdasági közösséggel együttműködne

A kínai–európai kapcsolatok megerősítése lehet Hszi Csin-ping európai körútjának legfőbb célja – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia Tanszékének oktatója. Bartók András arról is beszélt, hogy milyen témák kerülhetnek a középpontba a kínai államfő magyarországi látogatásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×