eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Londont is ellepték a Carrie Bradshaw-k

Nemcsak New York-ot, hanem Londont is ellepték a Carrie Bradshaw-k, azaz azok a nők, akik olyan életformát választanak maguknak, mint a Szex és New York főszereplői: ruhák, cipők, partik. A család és a gyermeknevelés számukra a beláthatatlan jövő.

Tíz évvel ezelőtt jelent meg a Szex és New York első része. Akkor sokan tekintettek csodabogárként a főszereplő Carrie Bradshaw-ra, aki sosem főz, viszont rengeteg ruhája és cipője van, és élete felét partikon éli le. A nagy sikerű televíziós sorozat filmváltozatának megjelenésekor azonban mindez már nem szokatlan, hiszen kiderült: napjainkban rengeteg nő választja ezt az életformát.

A Daily Telegraph brit lap három londoni nőt kérdezett meg arról, mennyire hasonlít az életük a Szex és New York főszereplőinek mindennapjaira. Összeállításukból kiderül, hogy a nem túl családbarát életforma nem csak a tengerentúlon vonzó a fiatal ambiciózus nők számára.

A 30 éves Ticky Hedley-Dentnek már a munkája is hasonlít a sorozat főszereplőjéhez: szerkesztőként dolgozik egy magazinnál. A hölgy emiatt hetente háromszor vagy négyszer jár partira, a szabadidejét pedig bárokban tölti. A 30. születésnapját nemrég ünneplő hölgy az évfordulóját is egy bárba szervezte.

A 29 éves Malika Dalamal szintén álmai munkáját végzi, egy internetes divatlapot szerkeszt. Számára azt teszi különlegessé ezt az állást, hogy még azelőtt beszélgethet a divattervezőkkel a legújabb kollekciókról, mielőtt ezt bárki más megtenné, vagy egyáltalán látná az új kreációkat.

A hölgy, aki rengeteg divatszakemberrel találkozik, igyekszik maga is trendi lenni. Ha választania kell, hogy egy új táskát vagy egy új cipőt szerezzen be, inkább az utóbbit választja. Szerinte a cipők lényege nem a kényelem, hanem a megjelenés.

A 24 éves Violet Von Westenholz szintén egy divatmagazinnál dolgozik, és Malika Dalamallal ellentétben nem a cipőkért hanem inkább a táskákért rajong. Barátnői szintén a divatszakmában dolgoznak, akikkel hasonló nagyvilági életet él, mint a sorozat főszereplői. A hölgy szintén bejáratos a drága klubokba, és néha megvesz magának olyan ruhadarabokat is, amelyeket valójában nem engedhetne meg magának.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×