eur:
388.79
usd:
360.63
bux:
68738.55
2024. május 7. kedd Gizella

Jimi Hendrix, a pornósztár?

Jimi Hendrix állítólagos főszereplésével készült pornófilmet hoz forgalomba egy amerikai kiadó. Az 1970-ben elhunyt legendás gitáros életrajzírója azonban erősen kétli, hogy valóban Hendrix szerepelne a felvételen.

A 45 perces felvétel állítólag egy hotelszobában készült negyven évvel ezelőtt, és Hendrix - vagy legalábbis egy rá nagyon hasonlító férfi - szerepel benne, amint különböző módokon szeretkezik két nővel.

A Los Angeles-i Vivid Entertainment állítólag egy gyűjtőtől szerezte meg a felvételt, és állításuk szerint konzultáltak több szakértővel is, hogy megállapítsák annak hitelességét.

A "Jimi Hendrix the Sex Tape" 39.95 dollárért kapható DVD-n, és le is tölthető, alcíme szerint "szexuális dokumetumfilm".

A legendás zenész egykori barátai közül azonban többeknek vannak kétségeik. Egykori barátnője, Kathy Etchingham például biztos benne, hogy nem Hendrix látható a felvételeken. "Sosem engedte volna, hogy szeretkezés közben nézze valaki. A magánéletben nagyon szégyenlős volt" - nyilatkozta az asszony a The New York Timesnak.

Az életrajzíró szerint nem is hasonlít

Hamisítványnak tartja a filmet Charles R. Cross rock-történész, Hendrix egyik legjobb életrajzírója is, aki már látta a filmet. Szerinte a szereplőnek az arca és az orra sem hasonlít Hendrixére, ráadásul több gyűrűt visel, mint amennyit a zenész szokott.

Jimi Hendrix egyike volt a 20. század azon sztárjainak, akiknek korai halála óriási üzletté vált. Családja évtizedeken át harcolt nemcsak a "kalózfelvételek" terjesztőivel, hanem azokkal is, akik a gitáros hangfelvétel-töredékei alá olyan muzsikusok játékát keverték, akikkel a gitárzseni soha életében nem is találkozott.

A Hendrix körüli legendák közé tartozott a zenész rendkívüli szexuális vonzereje és étvágya, amelyről eddig csupán szóbeli tanúvallomások láttak napvilágot. Éppen ezért a Vivid filmje az ilyen szenzációra éhes közönség körében nagy érdeklődésre tarthat számot még akkor is, ha közönséges hamisítvány.

A család a DVD kiadásának hírét nem is volt hajlandó kommentálni.

Címlapról ajánljuk
Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×