eur:
388.59
usd:
360.99
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Bilincsben végezte, pedig csak köszönetet akart mondani

Pszichiátriai kezelés alá vetették azt a hóbortos walesi pilótát, aki a gépével George Bush farmjának közelében landolt. Pedig a veterán csak egy üzenetet akart tűzni a bejáratra, hogy megköszönje az amerikai elnök segítségét.

Maurice Kirköt megbilincselve vitték el egy pszichiátriai intézetbe, miután George Bush amerikai elnök farmja közelében landolt. Az őrök azonnal letartóztatták és fegyvert emeltek rá, pedig az idős férfi jó szándékkal érkezett a szigorúan őrzött, tiltott területre.

A 63 éves veterán pilóta februárban a Karib-tengerbe zuhant gépével, és az amerikai partiőrség mentette ki - ezt akarta megköszönni Bush elnöknek úgy, hogy egy cédulát akaszt ki a texasi farm bejáratára.

A férfi azonban nem jutott el a kapuig, mert az őrök rövid időn belül leteperték és bilincsbe verték. A rendőrségen részegnek nyilvánították, mert nem tudott egyenesen végighaladni a kijelölt fehér vonalon, de felesége szerint ez azért volt, mert kora miatt súlyos izületi gyulladásban szenved.

A vétlen "repülő veteránt" egy texasi pszichiátriai intézetbe szállították, és hamarosan meg kell jelennie a bíróságon is. A férfi egy 65 éves, a normandiai partaszálláskor is használt géppel repül, és kalandjairól saját honlapján vezet blogot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×