eur:
390.81
usd:
365.01
bux:
68314.26
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

"Miért nem szóltak, hogy túl olcsón adom?!"

Hatalmas sikere lett egy benzinkútnak az Egyesült Államokban, mert tévedésből csaknem tizedáron adta az üzemanyagot: gallononként 3,35 dollár helyett 35 centért, azaz 536 forint helyett 56-ért.

Olyan népes tömeg sereglett lelkesen a kúthoz, hogy egy idő után dugó keletkezett és a rendőrséget kellett kihívni rendet tenni.

Az akaratlan árleszállítás reggel kilenckor kezdődött és egészen este hatig tartott, a kútkezelő csak akkor észlelte a hibát, de akkor is csak azért, mert a tömeges tankolási kedv csillapítása végett betelefonált a társaság központjába, hogy áremelési engedélyt kapjon.

"Igazán szólhattak volna a vevők, hogy túl olcsó a benzin!" - panaszkodott a kutas.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×