eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Meteoritokkal "üldözik" a földönkívüliek a szerencsétlen férfit

Hihetetlen, de ötször csapódott be meteoritdarab egy boszniai férfi házába, aki nem talál erre más magyarázatot, mint azt, hogy üldözik a földönkívüliek.

A Belgrádi Egyetem szakértői megerősítették, hogy a kődarabok, amelyeket Radivoja Lajictól kaptak, meteoritokból származnak. Most pedig azt vizsgálják, miért vonzza ennyire a boszniai férfi birtoka az űrből érkező objektumokat.

Lajicnak azonban megvan a saját magyarázata: szerinte üldözik őt a földönkívüliek. "Nem tudom, mivel bosszantottam fel őket, de más magyarázatnak nincs értelme. Már annak is roppant kicsi az esélye, hogy az ember házát egyszer eltalálja egy meteoritdarab, az pedig már egyenesen elképzelhetetlen, hogy ez ötször történjen meg" - állítja a férfi, aki emiatt fémgerendákkal erősítette meg az otthona tetejét.

Az első meteoritdarab tavaly novemberben hullott a Gornja Lamovite-i ház tetejére, s azóta még négy. Az égi áldás mindig nagy eső idején érkezik, olyankor soha, amikor tiszta az ég.

"Üldöznek a földönkívüliek, játszadoznak velem. Nem tudom, miért csinálják. Amikor esik, aludni sem merek, annyira félek a következő csapástól" - panaszkodott a férfi.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×