eur:
389.19
usd:
362.6
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Robbie Williams nem bírja egyedül - képekkel

Vissza akar térni Robbie Williams a Take That zenekarba. A hírt az énekes édesanyja árulta el, de eddig is sejteni lehetett, hogy erre készül: az ismét összeállít sztárzenekar ugyanis sikert sikerre halmoz, az ő legújabb albuma viszont nem igazán kelendő.

"Ha van valami, amit Robbie nagyon szeretne, akkor az a visszatérés a zenekarba" - árulta el a sztár pletykás mamája.

A 33 éves énekes 1995-ben hagyta ott a sikere csúcsán álló zenekart, mert megromlott a viszonya Gary Barlow-val, Mark Owennel, Jason Orange-dzsal és Howard Donalddal. Nem volt hajlandó tavaly sem csatlakozni a fiúkhoz, amikor a zenekar újra összeállt.

Williams édesanyja azonban biztos benne, hogy a fia hamarosan újra együtt énekel majd a többiekkel. "Érzem, hogy ez lesz a dolog vége. A Take That fantasztikus volt, amikor együtt voltak, és most is fantasztikus" - vélekedett a mama.

Ezt egyébként nem csupán ő gondolja így: a zenekar két dala is felkerült a slágerlisták élére, akárcsak maga a lemez, míg Williams legújabb albuma, a Rudebox nem mondható különösebben sikeresnek.

Ezen a héten már Robbie is egyértelmű jelét adta annak, hogy békülni készül: bocsánatot kért a zenekar egykori menedzserétől, és beleegyezett, hogy kártérítést fizet neki azért, mert egyik dalában megsértette.

Jason Orange pedig már novemberben sejtetni engedte, hogy Robbie Williams hamarosan ismét köztük lesz. "Ez elkerülhetetlen" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×