eur:
393.33
usd:
367.88
bux:
65983.53
2024. április 24. szerda György

Tömeggyilkossággá fajult a szexorgia

Több millió forintos kárt okoztak a varangyok egy angliai tóban, amikor párzási időszakuk alatt letámadták és a parti iszapba fojtották a pontyokat. A telep tulajdonosa szerint horrorisztikus látványt nyújtott a rengeteg döglött hal.

Húszezer fontos (7,2 millió forintos) kárt okoztak a varangyok az angliai York grófságban található Wykeham tó tulajdonosának. Az állatok ugyanis a párzási időszakban ezrével árasztották el a tavat és támadták le a sekély vízben lévő pontyokat.

A halak tragédiáját az okozta, hogy a varangyok összetévesztették őket saját nőstényeikkel és egyszerűen rávetették magukat a sekély vízben tartózkodó pontyokra.

A helyzetet tovább rontotta, hogy a döglött pontyok megfertőzték a vizet, így további halak is elpusztultak.

"Messzebbről úgy tűnt, mintha a halaknak valamilyen gomba nőtt volna a fejükre. Aztán észrevettem, hogy varangyok tapadnak rájuk" - mesélte az elkeseredett tulajdonos.

"A varangyok teljesen lebénították a halak kopoltyúit és a szájukat is, így azok egyszerűen lesüllyedtek a mélyre és megdöglöttek" - mesélte Mike Heelis.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban indulhat a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×