INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 9. vasárnap
Emőd

szigorítás

2020.07.14. 16:40

1,8 milliós büntetést kockáztatnak a karanténszabályok elmulasztói

Igor Matovič szlovák miniszterelnök ígérete ellenére végül mégsem léptettek életbe országos szigorításokat északi szomszédunknál a járványhelyzet miatt. Azoknak viszont igencsak oda kell figyelniük, akik kockázatosnak számító országból térnek vissza Szlovákiába. 5 ezer eurós, azaz mintegy 1,8 millió forintos büntetésre számíthat ugyanis az a személy, aki vörös kategóriába tartozó országból érkezik, és nem tartja be a karanténintézkedéseket.
2020.06.19. 18:36

Rossz hír jött a Horvátországba készülőknek

Horvátországban nőtt ugyan az új koronavírussal fertőzöttek napi száma, a kormány mégsem tervezi a szigorítások visszaállítását, nem látják indokoltnak, hogy újra lezárják a határokat.
2020.06.05. 15:45

Szerbia már a második hullámra, Észak-Macedónia még az elsőre figyel

Szerbia anyagilag és felszerelésben is felkészült a koronavírus-járvány második hullámára – jelentette ki a szerb államfő, az észak-macedón hatóságok viszont újabb szigorításokat vezetnek be, mert már második napja kiugróan magas az új fertőzöttek száma.
2020.05.25. 08:23

Percről percre - minden mai hír a koronavírus-járványról

Kevesebb fertőzöttet, de több halálozást jelentettek a tegnapinál Magyarországon, miközben az enyhítés a kormányhivatali ügyintézést is elérte, a hatása már a konjunktúramutatóban is látható. Az amerikai kontinensen azonban egyre rosszabb a helyzet.
2020.04.23. 16:58

Fokozatosan lazít a szigoron Horvátország

Hétfőtől kinyithatnak a kisebb üzletek, május 4-től a fodrász- és kozmetikai szalonok, 11-től pedig az óvodák és az alsó tagozatos általános iskolák is megkezdhetik működésüket Horvátországban.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018