INFORÁDIÓ 
2019. május 21. kedd
Konstantin

orbán viktor

2019.05.17. 20:30

Orbán Viktor: nagyot fordult a világ

A kereszténydemokrata politikai vezetők feladata, hogy védjék és erősítsék azt az életformát, amely a keresztény hitből kinőtt: az emberi méltóságot, a családot, a hazát és az egyházi közösségeket - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Pest megyei Nagykátán, a római katolikus Szent György-templom külső felújításáért tartott hálaadó szentmisén.
2019.05.15. 17:35

Orbán Viktor a cseh államfővel tárgyalt: a V4-ek egysége közös érdek

A visegrádi országok együttműködéséről, nemzetközi ügyekről valamint a magyar-cseh gazdasági kapcsolatokról is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Milos Zeman cseh államfő Budapesten, a Karmelita kolostorban a magyar és a cseh kormány több miniszterének részvételével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2019.05.14. 17:07

Magyarics Tamás: az ország energiafüggetlenségéhez vezethet az Orbán-Trump találkozó

Az Egyesült Államok Kelet-Közép-Európa-politikája megváltozott az elmúlt egy-két évben, a Donald Trump-adminisztrációban ugyanis felértékelődött ez a térség - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Magyarics Tamást külpolitikai szakértő. Az ELTE tanára emiatt logikus lépésnek tartja, hogy az amerikai elnök hétfőn a Fehér Házban fogadta Orbán Viktort.
2019.05.14. 12:25

Orbán Viktor: nagy változás előtt áll a világ

Sikerült megerősíteni minden tekintetben Magyarország és az Egyesült Államok stratégiai szövetségét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, miután hazatért Washingtonból, ahol előző nap Donald Trump amerikai elnökkel tárgyalt.
2019.05.14. 12:02

Szakértő: mérföldkő Orbán Viktor és Donald Trump találkozója

Hosszú diplomáciai építkezés után megvalósult fontos állomásnak tartja a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatója Donald Trump és Orbán Viktor hétfői találkozóját. Az amerikai elnök és a magyar miniszterelnök a védelmi és energetikai együttműködésről is tárgyalhatott - mondta Varga Gergely.
2019.05.14. 10:16

Orbán Viktor: most célratörőbb a politika Washingtonban

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Fehér Házban találkozott Donald Trump amerikai elnökkel. Először négyszemközti megbeszélést folytattak, amely után a magyar és az amerikai delegáció plenáris ülésen vett részt.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018