eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay.com

Prostitúcióra kényszerítette, majd eszméletlenre verte a 17 éves lányt

Baltával fenyegette, amikor elájult, fellocsolta, hogy tovább verhesse.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség emberkereskedelem és kényszermunka, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki prostitúcióra kényszerített, majd életveszélyesen bántalmazott egy 17 éves lányt.

A főügyészség közleménye szerint a férfi 2023 áprilisában Karcagon ismerkedett meg a rendezetlen családi körülmények között élő lánnyal. Közös kábítószer-fogyasztás után a férfi arra akarta rávenni a lányt, hogy a 4-es főúton legyen prostituált, amit a lány visszautasított. Ekkor a férfi többször pofon vágta és további bántalmazással fenyegette meg. Ezután a lány két napig prostitúciós tevékenységet végzett, a bevételt pedig átadta a férfinak.

Később a férfi a volt élettársát és a lányt is arra akarta rávenni, hogy Németországba menjenek vele, és ott végezzenek prostitúciós tevékenységet; ezt mindketten visszautasították - tájékoztattak.

A férfi 2023. április 27-éről 28-ára virradó éjszaka a lányt órákon keresztül, fején és testén ököllel ütötte, majd miután a földre esett, rugdosta. Egy baltát is magához vett, majd azzal fenyegette a lányt, hogy levágja a lábát, illetve az ujjait. A férfi többször vízzel locsolta az eszméletét vesztő sértettet, hogy magához térjen, majd folytatta a bántalmazást.

A kiskorú sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrséget a vádlott volt élettársa értesítette.

Az ügyészség a férfivel szemben - arra az esetre, ha a bűncselekményt az előkészítő ülésen beismeri - 12 év fegyházbüntetés kiszabására és tíz év közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt. Az ügy a Szolnoki Törvényszék elé került, a férfi letartóztatásban várja a döntést - tájékoztatott a vármegyei főügyészség.

A címlapkép illusztráció

Címlapról ajánljuk
Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

Csizmazia Gábor: Trump jól él azzal, hogy náluk rendezettség és erő, míg a demokratáknál káosz van

Donald Trump kevés konkrétumot mondott a Republikánus Párt elnökjelölő konvencióját lezáró beszédében, inkább olyan kérdéseket vetett fel, amelyek széles körben érintik a szavazókat – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Amerika Kutatóintézetének tudományos munkatársa. Csizmazia Gábor arról is beszélt, egyre nagyobb nyomás alá kerül Joe Biden, így megnőtt az esély arra, hogy visszalépjen.

A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

Jelentősen párolognak a hazai tavak a kánikulában, de a Balaton és a Velencei-tó vízszintje is magasabb, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője. Siklós Gabriella hozzátette: utánpótlás csak a természetes vízgyűjtő területekről érkezhet, egyelőre azonban nem várható jelentősebb vízmennyiség.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×