eur:
389.69
usd:
364.21
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: police.hu

Egy somogyi férfi inzulintúladagolással akart végezni élettársával és a fiával

A vádlott 300 ezer forintért felbérelt egy személyt, hogy segítsen neki a gyilkosság előkészítésében. A férfi ellen vádat emeltek, a főügyészség börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott vele szemben.

Emberölés előkészítése miatt vádat emeltek egy ötvenes éveiben járó somogyi férfival szemben, aki a vád szerint felkért egy személyt is, hogy segítsen neki a gyilkosságban.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a férfi csaknem harminc évig élt élettársi kapcsolatban egy nővel, akit meg akart ölni. Közös gyermekük is született, de nem volt boldog és harmonikus a kettejük közötti viszony, ugyanis a férfi folyamatosan bántalmazta a nőt, aki emiatt 2021 januárjában egy másik faluba költözött a fiával. A vádlott a szakítást követően sem hagyott fel családtagjai háborgatásával, folyamatosan zaklatta és fenyegette a nőt, valamint a fiút,

tavaly ősszel pedig elhatározta, hogy megöli őket.

A férfi egy ismerőse közvetítésével keresett meg egy személyt, akit azzal bízott meg 300 ezer forintos összeg ellenében, hogy gyermekét és korábbi élettársát vigye olyan helyre, ahol végezhet velük.

A férfi terve az volt, hogy inzulintúladagolással teszi el láb alól a nőt és a fiút.

A megbízási díjból 24 500 forint előleget adott át a vádlott egy kaposvári áruház parkolójában a megbízottnak, aki fotókat is kapott a sértettekről, hogy be tudja őket azonosítani.

A nyomozó hatóság azonban tudomást szerzett a gyilkosság előkészületeiről, valamint a megbízásról, ezért őrizetbe vették a vádlottat, majd a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását. A főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában a kényszerintézkedés hatálya alatt álló vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×