eur:
393.84
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Fény derült a mogyoródi furfangos úr konténeres titkára

Nem akármit rejtett el budapesti konténerében a 44 éves illető.

Konténerben rejtette el a drogot egy mogyoródi férfi, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai a több helyszínen tartott kutatásokon 30 kilogrammnál több, majdnem 100 millió forint értékű kábítószert foglaltak le, a dílert őrizetbe vették.

A KR NNI azt közölte: a nemzetközi bűnözés elleni főosztályuk pécsi osztálya januárban indított nyomozást egy mogyoródi férfival szemben, miután felmerült, hogy drogkereskedéssel foglalkozik.

Bizonyítékot találtak arra, hogy a férfi 2023 májusától rendszeresen kábítószert vásárolt, amelyet egy budapesti raktárbázison, egy, az egyik ismerőse által bérelt konténerben rejtett el. Így akarta elkerülni, hogy a konténer és a drog hozzá legyen köthető.

A drogdílert múlt pénteken fogták el, és a több helyszínen - köztük Budapesten, Pécsen és Keszthelyen - tartott kutatások során a nyomozók több mint 30 kilogramm kábítószergyanús növényi származékot, tablettát, valamint a drog csomagolásához, tárolásához, adagolásához szükséges eszközöket - mérleget, nejlontasakot - találtak és foglaltak le.

A 44 éves férfit elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×