eur:
390.66
usd:
358.93
bux:
72940.89
2024. július 22. hétfő Magdolna
Nyitókép: Unsplash.com

Szexuális erőszak elkövetésével vádolják a Madeleine McCann ügy gyanúsítottját

Pénteken áll bíróság elé Németországban a 2007-ben eltűnt brit kislány Madeleine McCann feltételezett elrablója és gyilkosa.

A vádak között, amelyekre Brücknernek az észak-németországi braunschweigi bíróságon kell felelnie, szerepel egy 72 éves amerikai nő algarvei otthonában való megerőszakolása, egy 14 éves lány szexuális zaklatása, valamint egy fiatal nő 2004-es megerőszakolása is. A fiatal nő megerőszakolását Brückner a vád szerint videóra vette.

A férfinak, aki jelenleg is hétéves börtönbüntetését tölti még nem kellett vallomást tennie, és jogi képviselői nem nyilatkoztak nyilvánosan a vádakról.

A német rendőrség 2020-ban halottnak nyilvánította McCannt.

Madeleine McCann néhány nappal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án, egy családi nyaralás során tűnt el egy szállodai szobából, miközben szülei a közelben, Praia da Luz-i üdülőhelyen vacsoráztak barátaikkal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Joe Biden regnáló amerikai elnök vasárnap este bejelentette visszalépését a 2024-es amerikai elnökválasztástól. Már Biden utódja is meg lehet, hiszen az elnök Kamala Harris alelnök elnökjelöltségét támogatja. Az eddigi pollok alapján ez azonban nem javítaná jelentősen a demokraták esélyeit Donald Trump republikánus elnökjelölttel szemben, aki úgy fogalmazott, hogy Harrist még könnyebb lesz megvernie, mint Bident.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×