eur:
389.61
usd:
359.06
bux:
66319.16
2024. február 26. hétfő Géza
Elfogták a solymári gázolót. Forrás: police.hu
Nyitókép: Forrás: police.hu

Elfogták a solymári gázolót

Két gyalogost sodort el a zebrán, majd megállás nélkül továbbhajtott.

Mint arról az Infostart is beszámolt, kis híján tragédia történt Solymáron, a Rózsika úton. A zebrán szabályosan átkelő két hölgyet elsodorta egy német rendszámú BMW X5-ös, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia, bár mindketten megsérültek.

A police.hu azt közölte, hogy az ismeretlen sofőr felkutatását a rendőrök minden rendelkezésükre álló módszerrel igyekeztek a lehető legrövidebbre zárni. Ebben a solymári és pilisszántói körzeti megbízottak is nagy segítséget nyújtottak. Többtucatnyi kamerafelvételt elemeztek, házról házra jártak, hogy olyan információkhoz jussanak, amik elvezethetik őket a tetteshez. Végül egy fővárosi címre szálltak ki a rendőrök.

A Budapest II. kerületében lévő ház garázsában megtalálták a baleset miatt megrongálódott autót, percekkel később pedig annak gazdáját is.

A solymári balesetben megsérült a BMW X5-ös baloldala és széttört a visszapillantó tükre is. Forrás: police.hu
A solymári balesetben megsérült a BMW X5-ös baloldala és széttört a visszapillantó tükre is. Forrás: police.hu

A 34 éves, orosz–magyar kettős állampolgárt előállították, és segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Azt mondta, megijedt, amikor gázolt, ezért hajtott tovább. Őrizetbe vették, sorsáról a napokban a bíróság dönt.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×