eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Halálra gázolták, miközben megpróbálták ellopni az autóját – videó

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt két férfi ellen, akik egy járó motorral hátrahagyott autót akartak elvinni, eközben pedig elgázolták annak tulajdonosát, aki cselekményüket akarta megakadályozni.

Közúti közlekedési baleset miatt riasztottak mentőket és rendőröket 2022. október 2-án kora reggel. A Vác, Csányi László körúton egy fának és oszlopnak ütközött autó roncsai hevertek, a jármű közelében egy sérült férfi feküdt. A közlekedési balesetnek indult történet a helyszínen összegyűjtött adatok alapján, rövid idő alatt más fordulatot vett – számolt be korábban a rendőrség.

Mint kiderült, az autó tulajdonosa betért egy közeli trafikba, miközben járó motorú autóját az út szélén hagyta. Két, akkor még ismeretlen férfi – élve a kínálkozó lehetőséggel – bepattant a kocsiba és elhajtott volna, ám a tulajdonos észrevette.

(A felvételen az látható, amikor az elkövetők beülnek az autóba és megpróbálnak elhajtani vele. A gázolás a felvételen nem szerepel.)

Kirohant az üzletből és a motorháztetőre hasalva próbálta megakadályozni a lopást. A sofőr kövér gázzal meglódult, áttért az út másik oldalára, miközben a tulajdonos leesett a motorháztetőről. A kocsi végül egy fának, majd egy oszlopnak ütközve állt meg.

Police.hu
Police.hu

A sofőr és utasa kiszálltak az autóból és segítségnyújtás nélkül elmenekültek. Végül a közelben tartózkodó szemtanúk riasztották a mentőket és a rendőrséget. A 45 éves keszegi autótulajdonost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol orvosi ellátása ellenére két nappal később meghalt – olvasható a Police.hu-n.

A rendőrök még aznap elfogták a lopott kocsiból utasként elmenekült, 22 éves váchartyáni férfit. P. Antalt a jármű önkényes elvétele bűntettével, valamint segítségnyújtás elmulasztása vétségével gyanúsították meg – beismerő vallomást tett. Bűntársa, B. György beazonosítása tovább tartott, miután csak alkalmi ismerősök voltak. A 23 éves férfi végül családtagjai közreműködésével önként adata fel magát 2022. október 4-én. Őt nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével gyanúsította meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Pest Vármegyei Főügyészség az autót vezető férfival szemben végül nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette, míg a mellette ülő másik elkövetővel szemben jármű önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat.

Címlapról ajánljuk
Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

A háború-sújtotta Ukrajnában felpörgött a biztosítási szolgáltatási piac – mindez kissé szembemegy a logikával. Míg náluk elméletben azért is fizetnek, ha az ember házába becsapódik egy Sahed öngyilkos drón, más országokban – például Nagy-Britanniában – van, amikor szinte lehetetlen biztosítást kötni az áradások fenyegette ingatlanokra vagy az előszeretettel lopott Land Roverekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×