eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
fotó: az ügyészség felvétele
Nyitókép: az ügyészség felvétele

Csipsz, rum, és egy karton sör a bokorban, röhejes lopás lett a fesztiválozás vége

Büféből lopott, majd egy bokorba rejtette a zsákmányt két férfi Romhányban. Egy fesztiválon próbáltak potya italhoz jutni.

Az ügyészség vádat emelt egy 14 éves fiú és egy 30 éves férfi ellen, akik a romhányi fesztiválon egy sátorból alkoholos italokat és élelmiszert loptak.

A két vádlott az éj folyamán egy sátorból összesen 92.380 forint értékben vitt el egy rekesz sört, egy rekesz energiaitalt, továbbá rumot, pálinkát, likőrt, whisky-t, valamint két karton csipszet. A kamaszfiú ezután az üres pénztárgépet szándékosan összetörte. A zsákmányt egy bokros részen rejtették el - áll az ügyészség közleményében.

A tinédzser ráadásul néhány nappal később nagyszüleinél tartózkodott, ahol az egyik szobából ellopta rokona aranyból készült láncait, karkötőjét, pecsétgyűrűjét és medálját, melyekből az egyik láncot és a gyűrűt 45.000 forintért eladta. Ezt a pénzt nem sikerült visszaszerezni.

A balassagyarmati ügyészség felfüggesztett fogházbüntetést kért rájuk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×