eur:
389.61
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.
Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images

Hajléktalan támadt rá egy fiatal nőre a Gubacsi úti villamosmegállóban

A nő lélekjelenlétén múlt, hogy nem fordultak komolyabbra az események.

Kevésen múlott, hogy nem történt tragédia azzal a nővel, akit a napokban egy hajléktalan inzultált Pesterzsébeten, a Gubacsi úton – írja a Ripost. A megtámadott nő most a lapnak mesélt az élményeiről.

„Reggel fél nyolc körül az Ősz utcai villamosmegállóban vártam a 3-as villamost, onnan indultam dolgozni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy egy csapzott, hajléktalan férfi őrjöngve rohant felém, közelről beleordított az arcomba, és mivel a telefonom a kezemben volt, ököllel rá is ütött. Ijedtemben majdnem elejtettem a készüléket” – kezdte beszámolóját a neve elhallgatását kérő hölgy.

A rémült nő sikítani kezdett, mire a hajléktalan elfutott. A támadás tragédiához is vezethetett volna, csak a nő lélekjelenlétén múlt, hogy nem fordultak komolyabbra az események.

„Este későn járok haza, mert pincérnő vagyok. A hajléktalanok sokszor a sínpár melletti füves területen alszanak. Nagyon sietek ilyenkor, nehogy felébredjenek és belém kössenek (…) Nappal nem veszélyes annyira a megálló, ez volt az első ilyen eset hogy megtámadtak. Félelmetes volt, (…) még a villamoson is remegtem” – tette hozzá a nő.

Az asszony szerint komoly félnivalója van azoknak, akik egyedül mennek haza, főleg késő este. Mint mondja, a Török Flóris utca eleje már jobb hely, a kisebb utcák befelé pedig már egészen kultúrkörnyéknek számítanak, de ennek ellenére nem árt az óvatosság.

A búlvárlap megjegyzi: az ilyen és ehhez hasonló esetek nem új keletűek Pesterzsébeten, az egyik helyi csoportban is többen hasonló vegzálásokról számoltak be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×