eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Elfogták a kőbányai szatírt

A budapesti rendőrök gyanúsítottként hallgatják ki a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányságon szeméremsértés miatt indított eljárást, mivel egy férfi 2022. október 2-án 2 óra körül egy kőbányai társasház lépcsőházába bement, és megpróbált beszállni a liftbe négy lány mellé, ahol szeméremsértő módon viselkedett.

A lányok együttes erővel elkergették a férfit.

A BRFK 2023. február 28-án közzétett felhívása alapján egy állampolgár felismerte a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit a fővárosi rendőrök 15 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében elfogtak - írja a police.hu.

A 24 éves K. Kristiant a X. Kerületi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárásban szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt hallgatják ki.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×