eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pexels

Nagyon veszélyes anyagot öntött a bulihaver fülébe, súlyos következménye lett

Vádat emeltek azzal a férfivel szemben, akik egy buliban, részegen, kábítószer hatása alatt okozott maradandó sérüléseket az alvó társának.

A vádirat szerint mind a ketten egy szegedi nyaralóban buliztak még tavaly télen egy nagyobb társasággal. Sokat ittak és drogot is fogyasztottak. Ekkor a mostani vádlott megpróbálta felébreszteni földön alvó haverját.

Mivel ez nem sikerült ezért a lefolyótisztító-granulátumot öntött a sértett fülébe. Ezt felvették videóra is.

A felébredő férfi megpróbálta vízzel kimosni a fülét, melynek hatására a nagy fájdalom mellett a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket - írja az ügyészség.

Az áldozatot kórházba szállították, ahol megműtötték. Sérülése azonban csak maradandó hallás- és esztétikai sérüléssel gyógyult.

A járási ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószerrel birtoklásának vétségével vádolja.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×