eur:
394.55
usd:
369.9
bux:
65248.03
2024. április 19. péntek Emma

Rendőri intézkedés a Károly körútnál

A Békemenet idején, de nem azzal összefüggésben léptek akcióba a rendőrök.

Az egyik internetes hírportálon jelent meg egy felvétel, amelyen egy férfit bilincselnek meg épp a rendőrök. A police.hu oldalon megjelent közlemény szerint a felvételen látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg a férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

Az esetről készült beszámoló szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2021. október 23-án 14 óra 30 perc körül a Király utca és a Károly körút kereszteződésében elfogtak egy férfit, mert az ököllel megütött egy másikat. A bántalmazót megbilincselték, és garázdaság gyanúja miatt előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A megütött férfihez mentőt hívtak.

A bűncselekmény nem állt összefüggésben az ünnepi megemlékezéssel.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×