eur:
395.31
usd:
372.04
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Tűzoltók a főváros VIII. kerületében, a Koszorú utcában, ahol tűz keletkezett egy munkászállóként működő épület második emeletén 2021. július 18-án hajnalban. A lángok a tetőszerkezetet és a szomszédos épület tűzfalát is elérték. A tűzoltók a tetőről négy embert mentettek le, az érintett épületeket kiürítették. A nagy erőkkel kivonuló tűzoltók nyolc vízsugárral eloltották a tüzet.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Büntetőeljárás indult a budapesti tűzeset miatt vasárnap

Tűz volt egy munkásszállóként működő budapesti VIII. kerületi épület második emeletén a Koszorú utcában vasárnapra virradóra, a lángok a tetőszerkezetet és a szomszédos épület tűzfalát is elérték, az ügyben büntetőeljárás indult.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: az érintett épületeket kiürítették, több ember a tetőre menekült. A tűzoltók elfojtották a lángokat. A tetőről négy embert hoztak le.

A rendőrség büntetőeljárást indított a fővárosi munkásszállón történt tüzeset ügyében - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-nek.

Csécsi Soma közlése szerint senki nem sérült meg. Egy embert előállítottak, akit gyanúsítottként hallgatnak ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×