eur:
395.08
usd:
370.92
bux:
65117.48
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pexels.com

Már figyelték a két járőrt: hajléktalanokat vertek össze

Megdöbbentő és szégyenteljes viselkedés miatt azonnali hatállyal felfüggesztették a Mohácsi Rendőrkapitányság két járőrét.

A botrány akkor robbant ki, amikor a kapitányságon megjelent a TEK rohamcsapata, és bilincsbe verve elvitt egy próbaidős rendőr őrmestert és egy törzsőrmestert. A Mohácson szolgálatot teljesítő járőrök bűne az volt, hogy szolgálatban alaposan összevertek két mohácsi hajléktalant, amit a szolgálati autójuk fedélzeti kamerája élő adásban közvetített a pécsi központban ülő kollégáiknak – írja a Blikk.

A bulvárlap a mohácsi hajléktalanszállón megtalálta az egyik megvert áldozatot. A férfi annyira fél a rendőröktől, hogy azt kérte, a nevét ne írják le. Régóta az utcán él, megszokta a kemény helyzeteket, de a rendőri megalázás teljesen kiborította.

„Hajnal három körül ültem a Duna partján, és ettem. […] Egyszer csak ezek ketten elém álltak, és belém kötöttek, hogy a késem egy centivel hosszabb a megengedettnél – idézte fel a félelmetes pillanatokat a hajléktalan férfi. – Aztán elkezdték ütni a fejemet és rugdosni a lábamat, később csupa kék-zöld folt lettem. Könyörögtem nekik, hogy hagyják abba, fázom, és fáj, amit csinálnak, de

heccből tovább vertek. Az egyik elektromos sokkolóval próbált megbénítani, végül csőre töltötte a pisztolyát, és rám fogta”

– tette hozzá a férfi.

Mint kiderült, a párosnak nem ez volt az első esete. Elvileg ott szúrópróbaszerűen ellenőrzik a kamerák felvételét, de a két járőrt valamilyen más ügy miatt már figyelték. A Blikk úgy tudja, a törzsőrmester két éve szolgál a rendőrségnél, míg fiatalabb társa próbaidős, nemrégiben jött ki az iskoláról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×