eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: forrás: police.hu

Elvágta volt felesége fékcsövét, az elfogásakor hátul próbált meglógni – videó

Az érdi rendőrök három férfit állítottak elő egy lendülettel. Egy bosszúszomjas volt férjet, és két jogerősen elítéltet ébresztettek hajnalban.

Elsőként a Fejér megyei Ercsibe indultak egy 54 éves férfiért, akinek a válást követően sem javult kapcsolata volt feleségével, elmérgesedett viszonyukat, rendszeres vitáikat többször megbosszulta a gyanú szerint. Egy alkalommal, 2021. január 19-én elvágta volt neje autójának fékcsövét, három nappal később összekarcolta a karosszériát és levágta a kerekek szelepét. Főként a szerencsének volt köszönhető, hogy az asszony az elvágott fékcső miatt megszűnt fékhatást menet közben időben észlelte, majd javíttatta. A nő életét is veszélyeztető cselekedet, valamint a második akció közel 700 ezer forintos javíttatási költséggel járt – számol be az érdi rendőrök sűrű napindítójáról a police.hu.

Elfogásakor a házában tartott kutatás alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez köthető csavarhúzót, csípőfogót lefoglalták.

A férfi kihallgatásán részben beismerő vallomást tett, a fékcső elvágását tagadta. Őrizetbe vétele mellett folyik ellene közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását.

A második állomás egy százhalombattai cím volt, ahonnan egy elfogatóparanccsal körözött férfit állítottak elő. Az 56 éves V. János ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, mert az önbíráskodás bűntettének elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését nem kezdte meg.

A rendőrök végső állomásként egy érdi házhoz értek, egy elítélt elővezetését rendelte el a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja. A 26 éves férfi előállítását követően megkezdhette fogház fokozatú szabadságvesztésének kitöltését.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×