eur:
395.44
usd:
372.11
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Idomeni, 2016. március 24.Madár repül át a Görögországot Macedóniától elválasztó pengésdrót-kerítés felett a macedón határ mellett fekvő Idomeni görög falu közelében lévő migránstábornál 2016. március 24-én. Ezrek rekedtek a határ görög oldalán, mert Macedónia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia lezárta határait a bevándorlók előtt. (MTI/EPA/Armando Babani)
Nyitókép: (MTI/EPA/Armando Babani

Droghálózatot is fenntartott a 25 éves migránscsempész "mama"

M. Alexandra Mária rokonokkal, barátokkal hozatta a továbbértékesített drogot nyugatról, északról, azonban sorra lebuktak a banda tagjai.

Nemzetközi drogbandára csapott le a Készenléti Rendőrség, amelynek irányítója a 25 éves magyar "mama", M. Alexandra Mária volt. Futárait és őt a cseh rendőrséggel összefogva sikerült elkapni - derül ki a Police.hu beszámolójából.

A nő eredetileg a rendszeresen külföldön vásárolt drogot rokonok és futárok segítségével hozatta haza. Még pénzt is váltott és vonatjegyet is vásárolt nekik rendszeresen, az utakkal kapcsolatban pedig mindent elrendezett, itthon aztán tovább terítette az árut.

Csakhogy a nő férje és unokaöccse tavaly nyáron lebukott egy kiló marihuánával a Kelenföldi pályaudvaron, és egy másik jómadárra is lecsaptak október 23-án, Szobon, egy Szlovákiából érkező vonatra várva.

A "mamára" január 11-én csaptak le Kunszentmártonnál, de éppenséggel nem drogot, hanem illegális migránst csempészett volna át a déli határon. Nem is egyet, hatot.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×