eur:
393.81
usd:
367.75
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pexels.com

Csontozókéssel szurkálta meg 31 évvel fiatalabb volt párját

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat.

A vádirat szerint a kecskeméti férfi – az ügy vádlottja – néhány éve ismerte meg a nála 31 évvel fiatalabb nőt, akivel rövidesen érzelmi viszonyba került. Kapcsolatuk azonban az eltelt idő alatt hullámzó volt: egyes időszakokban együtt éltek a vádlott lakásában és ő gondoskodott a sértett megélhetéséről is, de többször előfordult, hogy bántalmazta a sértettet, ezért a nő elköltözött tőle és a vádlottal hosszabb ideig nem is találkozott.

Miután a vádlott megözvegyült, szerette volna felújítani kapcsolatát a sértettel, aki ekkor már egy másik férfival élt együtt. A férfi 2020. január 1-jén délután megjelent a nő lakóhelyén és kérlelni kezdte, hogy állítsák helyre a kapcsolatukat és térjen vissza hozzá. Miután azonban a nő erre nem volt hajlandó, a vádlott megragadta és a ruhájánál fogva megpróbálta kirángatni a lakásból. Dulakodni kezdtek, a sértett kézzel–lábbal védekezett, különböző tárgyakat vágott a vádlotthoz, hogy távol tartsa magától. A vádlott ekkor haragra gerjedt és elővette a zsebében lévő csontozókést, amivel

kétszer combon, majd közepes erővel mellkason szúrta a fotelben ülő nőt.

Ekkor a nő félelmében ráállt, hogy elmegy a vádlottal a közeli áruházba borért. Az időközben a helyszínre érkező kecskeméti rendőrök a támadót elfogták, a mentők a sértettet kórházba szállították.

A sértett a támadás következtében szúrt–metszett sérüléseket szenvedett. Amennyiben a borda nem fogja fel a kést, a szúrás a mellüregbe hatolt volna. A támadó tisztában volt azzal, hogy a nő életveszélyes sérülést szenvedhet – áll a Bács-Kiskun megyei Főügyészség közleményében.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza, továbbá azt, hogy a bíróság az elkövetéshez használt csontozókést kobozza el. A letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×