eur:
395.05
usd:
370.93
bux:
65061.82
2024. április 19. péntek Emma
Megbilincselt férfi elfogása után egy rendőrautó mellett Budapesten, a IX. kerületi Aranyvirág sétányon 2020. december 20-án. A rendőrök elől több kerületen át menekülő férfi ellen két elfogatóparancs volt érvényben. Ittas vezetés és lopás miatt már börtönbe kellett volna vonulnia.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Ahelyett, hogy megállt volna a rendőröknek, több kerületen át menekült, pedig már eleve börtönben kellett volna lennie

Két körözés is érvényben volt az ellen a férfi ellen, aki több kerületen át menekült az őt igazoltatni próbáló rendőrök elől – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: a pesterzsébeti járőrök vasárnap délelőtt 9 óra 17 perckor akartak megállítani egy autót Budapest XX. kerületében, a Lázár utcában, a jármű vezetője azonban gázt adott, és elhajtott.

A rendőrök több gépkocsival egymással és a tevékenység-irányítási központtal rádiókapcsolatot tartva követték a menekülőt, aki a IX. kerületi Kosárka sétányig jutott. Ott kiugrott a kocsiból, és gyalog menekült tovább, de a XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányságok munkatársai pár száz méteren belül, az Aranyvirág sétányon 9 óra 33 perckor elfogták.

A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr ellen két elfogatóparancs volt érvényben. Ittas vezetés és lopás miatt már börtönbe kellett volna vonulnia.

A férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett és más bűncselekmények miatt indít eljárást. A büntetés-végrehajtási intézetbe viszik, hogy megkezdje korábban kiszabott szabadságvesztését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×