eur:
393.77
usd:
365.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Családi házban keletkezett tűz oltásán dolgoznak tűzoltók a rákospalotai Pázmány Péter utcában 2020. november 23-án hajnalban. A ház több helyisége és melléképülete égett, az épületből három embert mentettek ki.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Fejlemények a kettős halállal járó rákospalotai gyújtogatás ügyében

Várhatóan a nagynéni viseli gondját majd a magára maradt Balázskának, de az édesanyja is felbukkant

Bár tagadja tettét, letartóztatták, és legalább 30 napra a rácsok mögé marad M. András, aki részegen, bosszútól vezérelve gyújtotta rá a házat lakótársaira, a 60 esztendôs házaspárra, Ilonára és Györgyre, és a pár unokájára, a 12 éves Balázsra. Bár nagypapája az utolsó erejével kiemelte a gyereket a tetőre, megmentve ezzel az életét, ő és felesége nem élték túl a tűzvészt – idézi föl a rákospalotai tragédiát a Bors.

A vádlott eközben elmenekült, később a Nyár utcában bukkantak rá a férfira, aki még ekkor is részeg volt.

A bulvárlap úgy értesült, hogy előzetes tárgyalásán azt állította, hogy nem ő tehet a tűzről, a lángokat szerinte egy fatüzelésű kazán okozhatta, mi több, azt is tagadta, hogy elmenekült volna,

szerinte nem szándékosan, csak a részegsége miatt kóborolt el.

A gyerek, bár könnyebb sérülésekkel, de azóta is kórházban van. Hírek szerint nem nevelőintézetbe, hanem egyik nagynénjéhez kerülhet. A család egyik ismerőse azt is elárulta a lapnak, hogy az anyja, aki korábban lemondott a neveléséről, már felvette a kapcsolatot a fiúval.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×