eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Az M0-s autóút 11-es út és M3-as autópálya közötti szakasza Budapest határában 2014. december 11-én. Megszűnik januártól az M0-s általános díjmentessége. Az NFM közleménye szerint a körgyűrű M5-ös és M4-es (4. sz. főút), valamint M3-as autópálya és 11. sz. főút közötti szakaszai, és a gyorsforgalmi úthálózat M0-s autópályán belüli részei (például M1-es és M7-es bevezető a Budapest táblától) januártól csak matricával használhatók. Az M0-s körgyűrű egyes elemei uniós forrásból épültek vagy újultak meg, ezeken a szakaszokon a díj bevezetését az EU támogatási szabályai nem teszik lehetővé.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Ennyibe kerül Audival büntetőfékezni az M0-son - videó

B. Zoltán beismerte tettét és sajnálja, jövő júniusig csak az anyósülésen vagy hátul ülhet csodajárgányában.

Egy májusi napon egy 43 éves audis, B. Zoltán büntetőfékezéssel és leszorítással kívánt elégtételt venni vélt sérelmei miatt, a korábban előtte haladó autó ugyanis túl lassú volt.

A körgyűrű és az M3-as sztráda csomópontjánál történt az incidens, ami reflektoros villogással kezdődött.

A büntetőfékezés után az audis a külső sávban megvárta, míg a megelőzött autó melléér, ezután a másik szalagkorlát felé kezdte őt szorítani, közben lehúzott ablakon át egy "kamuigazolványt" lobogtatott - írja a 24.hu. Azt is megpróbálta elérni, hogy álljanak félre, de a sértett ennek nem tett eleget.

B. Zoltánt kihallgatása során elismerte tettét, amit sajnál, de szerinte provokálták.

A Budapest Környéki Törvényszék, mint másodfokú bíróság helybenhagyta a Dunakeszi Járásbíróság ítéletét és 250 napi tétel – 325 ezer forint – pénzbüntetésre ítélte a férfit. Emellett egy évre eltiltotta a vezetéstől is, de az eltiltás tartamába a beszámította az elsőfokú ítélet júniusi kihirdetése óta a mai napig eltelt időt, így jövő nyáron újra az utakon lehet.

Így történt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×