eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Pixabay

Úgy ölt (majdnem) a teherautós, hogy nem is látta - videó

Semmi esélyt nem hagyott a mögötte haladó autósnak, sem kivilágítva, sem felprizmázva nem volt. Van rá egy "megfejtés", hogy miért nem.

"Ennél elrettentőbb videót nehéz elképzelni a látni és látszani fogalomra…" - ezzel a felütéssel közölt egy veszélyes éjszakai közúti szituációt a Budapesti Autósok portál.

Mint a felvételen látszik, egy kivilágítatlan teherautóba hatalmas sebességgel csapódott bele a felvételt készítő autó.

A portál hangsúlyozza, hogy a 2012 után gyártott autók esetében fokozottan fontos elinduláskor azonnal felkapcsolni a tompított fényszórót rossz látási viszonyok idején, mert e járműveknél, a legtöbb esetben csak elöl indul el automatikusan a menetfény, ráadásul a műszerfal is alapból világít.

Aki nem kapcsol, hátulról észrevétlen marad.

Arról nincs információ, hogy a kamerás autóban ülőknek mi lett a sorsa, ám a közösségi médiában közzétett ugyanezen felvétel alatt többen lejegyeztek hasonló, halálos kimenetelűnek bizonyuló esetet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×