eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: ismeretlen

Egész nap olvas a börtönben a tanárkéselő

A 17 éves H. András célja, hogy egyetemi diplomát szerezzen - persze csak miután leülte sok éves börtönbüntetését.

Fejleményekről számolt be a Blikk a tanárát óra közben megkéselő győri diák ügyében.

Mint a szabályok erre lehetőséget adnak, H. András tanulni szeretne a rácsok mögött - ha már odakint tanulmányi versenyeken is részt vett. Célja, hogy egyetemre jelentkezzen - írja a lap.

Ügyvédje elmondta:

védence a rácsok mögött egész nap olvas.

Az emberölés kísérletével meggyanúsított diák azért támadt tavaly decemberben tanárára, mert az hármast adott neki. Később a tettes apja bocsánatot kért a tanártól, aki meg is bocsátott. H. András a történtekre nem emlékszik, pszichológushoz volt időpontja akkoriban, kevéssel későbbre, szorongásai miatt. Egy orvos szakértői vélemény szerint H. András beszámítható volt tette elkövetésekor, de erről a szakvéleményről nincs nagy véleménye az ügyvédnek.

H. András 5-15 évet ülhet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×