eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: police.hu

Tetten érték a nógrádi sorozatbetörőket

Ingatlanokat tört fel az a két férfi, akiket elfogtak a nyomozók.

A Szécsényi Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 47 és egy 32 éves férfi ellen..

Tavaly október 30. és idén február 15. között Salgótarjánban, Nógrádsipeken és Szécsényben két családi házba és egy telephelyre, valamint Szügy külterületén további négy hétvégi házba törtek be. Az ingatlanokból nagy összegű készpénzt, eurót és dollárt, nagyobb értékű használati tárgyakat, elektronikai eszközöket, szerszámgépeket és háztartási eszközöket loptak el.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, valamint a Szécsényi és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársainak együttműködése eredményeképp beazonosították a két férfit, akiket a rendőrök február 15-én Szügy külterületén tetten értek és elfogtak. A rendőrök a végrehajtott kutatásokon az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták - olvasható a police.hu-n.

A szécsényi nyomozók H. Józsefet és társát gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat, melyet az illetékes bíróság elrendelt. A rendőrök vizsgálják, hogy a két férfi további hasonló jellegű bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható-e.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×