INFORÁDIÓ 
2020. február 23. vasárnap
Alfréd

baleset

szökés

rendőrség

Az egyik autó utasának pont kapóra jött a baleset

Az egyik autó utasának pont kapóra jött a baleset

Infostart

A fiatalnak ugyanis egy rendőrautó hátsó ülésén kellett utaznia, amikor a jármű egy taxival csattant.

Taxival ütközött rendőrautóból szökött meg egy fiú - írja a Sonline.hu.

A 17 éves srác 2019 márciusától nevelőotthonokban élt és erőszakoskodott és egy vasúti dolgozóra is rátámadt. A Kaposvári Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése, zsarolás, és rablás miatt nyújtott be vádiratot ellene.

Ami pedig a részleteket illeti, a fiút agresszív és öntörvényű viselkedése miatt kétszer helyezték át speciális intézményekbe. A gondozási helyein sok konfliktust kezdeményezett, társait többször bántalmazta. Egy nála fiatalabb fiúval szemben különösen durva volt, félelemben tartotta, ok nélkül bántotta, majd veréssel arra kényszerítette, hogy az otthonban helyette takarítson, és egy kaposvári áruház előtt neki kolduljon és cigaretta csikkeket gyűjtsön. A megfélemlített sértettől erőszakkal és fenyegetéssel megszerezte a telefonjait és új cipőjét, amiket később eladott.

A vádlott augusztusban ittasan kedvezményes jegyet akart váltani kaposvári vasútállomáson, de nem volt diákigazolványa, ezért a pénztáros nem adhatott neki. A fiú dühében belerúgott a pénztár falába, és szidta a MÁV-ot. A pénztáros ki akarta vezetni az állomás épületéből, de a vádlott rátámadt, ököllel arcon ütötte, majd elfutott.

A vádlott még aznap este kirabolta egy ismerősét és erőszakkal elvette 1500 forintját. Ezután megtalálta a rendőrség, ekkor történt a szökés, aminek rövidesen vége lett, mert elkapták a suhancot.

A rendőrautók - úgy látszik - könnyen törnek a taxik miatt, egy másik ügyben ugyanis pontosan ugyanígy egy taxi és egy rendőrautó ütközése kapcsán történt felelősségre vonás, igaz, ott a taxit egy ittas férfi vezette. Az ő történetéről a Szon.hu ír részletesebben.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

1200 életrajz nyilvános

Az áldozatok emléknapjához közeledve a Nemzeti Örökség Intézete (Nöri) szinte teljessé tette...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018